Bouwadvies

Bent u op zoek naar deskundig bouwadvies en begeleiding in de regio Haaglanden? Rob Kulk geeft onafhankelijk bouwadvies aan particulieren en bedrijven. Wij begeleiden u tijdens de (ver)bouw van idee en voorbereiding tot en met uitvoering, maar wij kunnen elke fase ook afzonderlijk voor u oppakken.

Heeft u een bouwkavel gekocht en wilt u er een woning of bedrijfspand op bouwen? Of wilt u uw huidige woning of bedrijfspand verbouwen?

Tijdens zo een proces dienen er veel zaken gestructureerd te worden opgepakt en zijn er veel keuzemomenten. Uw wensen, budget en planning zijn hierbij van belang.

Met ons onafhankelijke bouwadvies en begeleiding zorgen wij voor een soepel verloop en staan wij garant voor een optimaal eindresultaat. Stapsgewijs doorlopen wij samen met u alle fasen van het (ver)bouwtraject: van het formuleren en vastleggen van uw eisen en wensen, het maken van technische tekeningen en berekeningen, de aanvraag van benodigde vergunningen, het selecteren van de juiste uitvoerende partijen tot de bouwbegeleiding en oplevering van het pand.

Bouwadvies bij vraagstukken

Verloopt uw (ver)bouwtraject niet naar uw wens en zoekt u een onafhankelijk bouwkundig adviseur?

Helaas gebeurd het nog te vaak dat er ergens tijdens het traject problemen ontstaan zodat het proces dreigt stil te liggen.

Het muurtje is niet op de juiste plek gemetseld. De fundering wordt afgekeurd door de bouwinspecteur. De problemen kunnen allerlei oorzaken hebben. Denk aan de vertaalslag van uw wensen, de bouwtekening van de architect of de werkzaamheden van de aannemer. 

Wanneer u ons inschakelt, kan dit voorkomen worden. Wanneer het leed al is verschiet kunnen wij u bouwadvies geven en u begeleiden naar de continuering van het (ver)bouwproces. 

Wij zijn onafhankelijk en hebben veel ervaring in bouwadvies.

Laatste berichten

Compare listings

Vergelijken