Vastgoedbeheer

Overweegt u om één of meer woningen te laten beheren? Kulk Makelaardij is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in vastgoedbeheer. Als vastgoedbeheerder kunnen wij u compleet ontzorgen bij het beheer van uw woonpand(en). Zo heeft u ook na het verhuren van uw woning geen omkijken naar beheer, onderhoud of contact met de huurder.

Wat is vastgoedbeheer?

Bij vastgoedbeheer laat u een woning beheren door een vastgoedbeheerder. Er zijn verschillende vormen van vastgoedbeheer. Zo is er financieel beheer en technisch beheer. Wanneer u voor beide vormen van beheer kiest, wordt u compleet ontzorgd en heeft u geen omkijken naar de woning.

Financieel vastgoedbeheer

Bij financieel vastgoedbeheer ontzorgen wij u bij alle administratieve zaken omtrent het pand. Denk hierbij aan het opstellen en innen van huurfacturen, bewaken van huurachterstanden en het doorvoeren van huurverhogingen. Wij verzorgen daarbij heel het incassotraject, zelfs tot aan de eventuele inschakeling van een gerechtsdeurwaarder.

Technisch vastgoedbeheer

Bij technisch vastgoedbeheer ontzorgen wij u bij het onderhoud van de woning. Dit gaat verder dan alleen een lekkende kraan. Zeker bij grote wooncomplexen zijn er veel toeleveranciers waarmee servicecontracten onderhouden dienen te worden. Onder technisch beheer vallen zaken als brandveiligheid, onderhoud, facility management en energiemanagement. Uiteraard zorgen we dat alles voldoet aan de juiste wet- en regelgeving.

Vastgoedbeheer is maatwerk. Daarom bespreken wij graag persoonlijk met u alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden en welke bedragen daarmee gemoeid zijn.

Vul ons contactformulier geheel vrijblijven in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Laatste berichten

Compare listings

Vergelijken