Verhuur

Op zoek naar woonruimte?
Kulk heeft de sleutel naar uw volgende woonadres!

Om in aanmerking te komen voor een woonruimte uit ons bestand, dient u zich in te schrijven. Bij inschrijving kunt U zelf aangeven wat voor woonruimte u zoekt.

Indien u akkoord gaat met onze bemiddelingsvoorwaarden en overgaat tot inschrijven bij
ons kantoor dan zijn hier kosten aan verbonden ten bedrage van € 35,-.

Na ontvangst van alle benodigde bescheiden gaat Kulk direct voor u aan de slag.
Komt er of is er geschikte woonruimte vrij en voldoet u aan de criteria, dan nemen wij onverwijld contact met u op om een afspraak met u maken om de woonruimtes te bezichtigen. U mag onbeperkt weigeren.

Na de bezichtiging kunt u tot de volgende werkdag 10:30 uur nadenken of u de woonruimte wilt accepteren. Vindt u de woonruimte niet geschikt, dan zoeken we natuurlijk meteen verder. Vindt u de woonruimte geschikt en de verhuurder gaat akkoord dan wordt er een afspraak gemaakt om het huurcontract te ondertekenen.

Bezichtiging en/of acceptatie door de kandidaat-huurder geven geen garantie voor acceptatie door de verhuurder.

Bij het onderteken van het huurcontract zijn de bemiddelingskosten gelijk aan 1 maand huur, waarna de sleutels worden overhandigd.

Uw woning verhuren?

Wordt u door uw bedrijf een aantal maanden of misschien zelfs jaren uitgezonden en wilt u uw woning tussentijds verhuren?

Of heeft U een (aantal) woning(en) en wilt u af van de altijd terugkerende huurincasso, huurverhogingen en onderhoudsklachten?

Dan is de inschakeling van Kulk Makelaardij een goede keus, want… kiest u voor Kulk dan kiest u voor vakkennis en kwaliteit.

Kulk Makelaardij verzorgt reeds jaren voor particuliere en kleine beleggers de verhuur van ‘kale’, gestoffeerde of gemeubileerde woonruimte of bedrijfspanden. Juist voor kleinere beleggers is het vastgoedbeheer vaak een belasting. Het innen van de huurpenningen, onderhoudsplanning en klachtenbeheer vergt veel tijd en inspanning.

Kulk Makelaardij neemt u deze zorgen volledig of gedeeltelijk uit handen en draagt zorg voor een perfecte afhandeling en
een optimaal rendement.

Indien u meer informatie wenst over wat Kulk Makelaardij voor u kan betekenen, aarzel dan niet! Bel ons via telefoonnummer 070 – 3070000 of e-mail ons en verneem onze aanpak!

Laatste berichten

Compare listings

Vergelijken